Inmuebles Destacados Sin categoría

Troba el teu pis al Raval de Barcelona, ​​habitatges per a tots els gustos

La seva qualitat de vida, el clima i el mar són alguns dels principals atractius per viure a Barcelona. Els seus barris, cadascun amb la seva personalitat pròpia, passeigs, places, monuments, zones comercials i d’oci donen vida a la ciutat comtal.

Barcelona ofereix infinitat de possibilitats per a tot aquell que vol viure en ella. Apartaments, àtics, estudis, pisos, etc … innombrables immobles per fer realitat el teu somni de viure a Barcelona.

Aquesta setmana ens aturem al Barri de Raval, on hem seleccionat diferents tipus d’habitatges que estan en venda a hores d’ara.

Pisos i apartaments en venda al Raval

Aquest tipus d’immobles són els més habituals a la zona del Raval. Habitatges amb estances separades, amb 1 o 2 banys i amb totes les comoditats necessàries. Els pisos i apartaments en venda al Raval de Barcelona ofereixen una àmplia gamma de preus i característiques, de manera que et resultarà fàcil poder prendre la teva decisió.

Estudis en venda al Raval de Barcelona

Una altra tipologia d’immobles molt habitual al Raval són els estudis. Si el que estàs buscant és un petit loft per convertir-lo en la teva llar a Barcelona, ​​posa’t mans a l’obra i comença a organitzar les teves futures visites als immobles.

Àtics en venda al Raval

Si el que vols és intimitat i gaudir del barri des de les altures i amb terrasses en què organitzar una bona nit amb amics i familiars, el que necessites és un àtic al Raval.

Viure al Raval és sempre un privilegi, de manera que si estàs pensant en comprar un habitatge en aquest barri barceloní, llança’t i troba el teu futur llar.