Inmuebles Destacados

L’Empordà, cases per entrar a viure.

Tan curiosa com envejable, Empuriabrava, la segona Venècia. Les seves platges guardonades amb distintiu blau, sens dubte un gran lloc per establir la teva residència o casa de vacances.

Si estàs buscant un habitatge a punt per entrar a viure i oblidar-te de llargues reformes. T’ajudem amb algunes idees en Venda de Cases a L’Empordà.

D’altra banda, si vols veure un dels teus immobles en aquestes notícies i en Xarxes Socials, contacta amb nosaltres punxant en aquest enllaç.

Venda de Casa a Empuriabrava

Extraordinària habitatge, prop de la platja i dels aiguamolls de l’Empordà. Gaudiràs de grans passejades en els seus entorns. Destaquem la seva piscina d’aigua salada. A punt per entrar a viure.

Més informació i fotografies en Venda de Casa per entrar a viure a Empuriabrava.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es img_20213.jpg

Venda de Casa a Empuriabrava

Íntegrament reformada el 2018. Es distribueix en 4 habitacions, 2 d’elles en suite i els seus banys corresponents. Lloc ideal per gaudir de la família i el seu entorn.

Més informació i fotografies en Venda a Casa per entrar a viure a Empuriabrava.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es 213545425.jpg

Venda de Casa a Empuriabrava

Espectacular casa a prop dels canals d’Empuriabrava en zona tranquil·la. Disposa de 5 habitacions, 2 d’elles dobles, 2 banys i 2 aseos.Gran saló amb llar de foc. Habitatge sòlida i gran qualitat.

Més informació i fotografies en Venda de Casa per entrar a viure a Empuaribrava.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es 2-1.jpg